مدیر منابع آب شهرستان خبر داد:

لای‌روبی و پاکسازی رودخانه‌های فصلی شهرستان کهنوج در آستانه فصل بارندگی

عملیات لای‌روبی و پاکسازی رودخانه‌های فصلی شهرستان کهنوج با هدف افزایش ظرفیت عبور جریان آب، پیشگیری از خطرات ناشی از سیلاب و ارتقای آمادگی در آستانه فصل بارندگی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کرمان، در راستای اقدامات پیشگیرانه و مدیریت بحران، عملیات لای‌روبی و پاکسازی بستر رودخانه‌های فصلی در نقاط مختلف شهرستان کهنوج توسط مدیریت منابع آب این شهرستان انجام شد.

در این عملیات، بخش‌هایی از بستر رودخانه‌های فصلی که با رسوبات و موانع مواجه بودند، پاکسازی و لای‌روبی شد تا ضمن بهبود مسیر عبور رواناب، احتمال انسداد مسیر و بروز آبگرفتگی در زمان بارندگی کاهش یابد.

این اقدامات با هدف افزایش آمادگی در برابر بارش‌های فصلی و رواناب‌های ناشی از آن و در چارچوب برنامه‌های پیشگیرانه مدیریت منابع آب شهرستان کهنوج در حال انجام است.

مدیریت منابع آب شهرستان کهنوج همچنین بر تداوم پایش رودخانه‌ها و شناسایی نقاط نیازمند اقدام، به‌منظور کاهش خطرات ناشی از سیلاب تأکید دارد.

کد خبر: 4278
  تاریخ خبر : 1405/06/28
 مهران ملامحمدی
 13
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 38
  • بیشترین بازدید همزمان : 1489
  • بازدید امروز : 1,997
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 10,804,347
  • آخرین به روزرسانی : 1405/06/28 08:18:50
  • شناسه IP شما : 216.73.216.39

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : کرمان - خیابان پاسداران
  • کدپستی : 7614634641
  • تلفن : 03431221000
  • فاکس : 03432220314
  • پست الکترونیکی : info[at]krrw.ir
  • پیامک :
  • تلفن گویا :